RUS RAS - NUNUNG NURMALASARI (Cipt. Mas Effendi DM)

0 Просмотры
Издатель
#rusras #nunungnurmalasari

Alhamdulillah, lagu lawas. Lagu Rus Ras Produksi Dian Record Warsih 1997 ... Sanggian Mas Effendi DM ...

Wilujeng ngadangukeun ...

Follow Instagram Nunung :


Follow FB Nunung
Nunung Nurmalasari
Bangbung Hideung Channel

Bantos pados teras berkembang YouTube Bangbung Hideung Channel, Subscribe Like Coment Share, ulah Hilap klik tanda lonceng pados teu ka kantun video / lagu Enggal di YouTube Bangbung Hideung Channel. Hatur Nuhun ...

#degung #kliningan #lagu #lagusunda #sundaklasik #degungkobongan #lagu #lagusunda #musik #musiksunda
Категория
GreedFall
Комментариев нет.